Qui som?

Benvinguts a Folgueroles i a la Casa Museu Verdaguer, la casa i el poble on Jacint Verdaguer va viure els primers anys de la seva vida.

La ubicació privilegiada del museu i la gran varietat d’atractius turístics que ofereix la Plana de Vic ens han permès dissenyar uns paquets turístics per viure una escapada inoblidable amb la família, els amics o la parella. Us convidem a descobrir el nostre entorn i a viure experiències gastronòmiques, literàries, culturals i esportives a la Plana de Vic.

Sobre la Casa Museu Verdaguer

La Casa Museu Verdaguer és un museu obert al poble, un dels museus literaris més antics de Catalunya (1967). Coneixereu qui era el poeta Jacint Verdaguer i com es vivia a l’època, passejareu per Folgueroles en una ruta literària per l’entorn del poble, fent parada en els llocs més emblemàtics que recorden la figura del poeta.

Seguir llegint

Vols veure les cares conegudes que han passat per la Casa Museu Verdaguer?
Llibre de visites

Sobre la Fundació Jacint Verdaguer

La Fundació Jacint Verdaguer neix amb la voluntat de conservar, investigar i difondre el patrimoni literari de Jacint Verdaguer. Com a continuadora dels organismes que l’han precedida, assumeix la responsabilitat única de Folgueroles derivada de ser el poble natal de l’escriptor català més important de l’era contemporània. Conscients, doncs, que Verdaguer ha posat Folgueroles en un lloc destacat del mapa de Catalunya, d’Espanya i d’Europa, la FJV assumeix també la responsabilitat de potenciar el valor català i universal que representa Jacint Verdaguer.

Seguir llegint

Vols veure tots les nostres propostes?

Fes la teva reserva!

Truca'ns al (+34) 938 122 157 i fes la teva reserva. Alguns paquets dels que s'ofereixen es poden modificar i personalitzar amb petició prèvia.

Contactar

Llibre de visites

Algunes cares conegudes han passat per la Casa Museu Verdaguer i han deixat unes paraules escrites:

Llibre de visites

Turisme literari

Mapa literari català 2.0

Els nostres vídeos