Llibre de visites

Cares conegudes que han passat per la Casa Museu Verdaguer

Josep HuguetUs felicito per la iniciativa de promoure el record d’un dels poetes Nacionals més importants. Sabent que la promoció de la memòria històrica i literària en definitiva de la identitat és una obligació cívica però alhora i cada cop més un element de negoci turístic i de desenvolupament econòmic sostenible.

Josep Huguet
| Conseller de Comerç , Turisme i Comunicació

Pasqual MaragallA la Casa Museu Verdaguer i a la seva directora. Amb agraïment i afecte , després d’una visita plena de records i descobriments. El naixement del Catalanisme es respira a cada racó. Moltes felicitats per la qualitat de l’espai i de l’acollida.

Pascual Maragall
| Expresident de la Generalitat de Catalunya

Joan Manuel TresserrasMoltes gràcies per la invitació i les explicacions sobre el pas de Verdaguer en aquesta primera casa. Amb devoció verdagueriana. Que els projectes que la directora m’ha exposat es puguin dur a terme ben aviat. Des del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació i la Institució de les lletres Catalanes procurarem contribuir-hi diligentment. Amb molt d’afecte i complicitat.

Joan Manuel Tresserras
| Exconseller de Cultura i Mitjans de Comunicació

Jordi PujolCelebro i agraeixo que Folgueroles conservi d’una manera tan digna alhora que tan pedagògica el record de Verdaguer i tot el que representa des d’un punt de vista patriòtic i espiritual. Que per molts anys continueu mantenint-ne la memòria amb tanta il·lusió i diligencia.

Jordi Pujol
| Expresident de la Generalitat de Catalunya

Marta FerrusolaAvui fa anys del seu naixement. Enhorabona pel nostre país

Marta Ferrusola | Muller de l’ expresident de la Generalitat de Catalunya Jordi Pujol

Josep A. Duran i LleidaAmb agraïment als responsables de la Casa Museu Verdaguer per fer possible que els records del poeta nacional siguin presents de manera permanent.

Josep A. Duran i Lleida
| President-Portaveu del Grup Parlamentari de CIU al Congrés dels Diputats de la IX Legislatura

Muriel casalsPer tot el que feu cada dia i avui especialment pel goig de saber que vivim en un país capaç de tantes i tantes coses.


Muriel Casals
| Presidenta d’Òmnium Cultural

James William MillardMoltíssimes gràcies de totes les seves atencions. Recordaré la meva visita a la seva casa del gran poeta i la seva amabilitat per tota la meva vida. Salutacions més cordials i sinceres de

James William Millard| Enginyer físic i estudiós de la catalanística

Enric CasassesAl meu estimat Museu Casa Verdaguer d’un de vora mar


Enric Casasses
| Escriptor i poeta

Oriol IzquierdoEm plau posar aquesta signatura en el llibre d’honor de la Casa Museu Verdaguer. És, com diu un tòpic popular no del tot verdaguerià, l’origen d’una gran amistat . O, si hi voleu donar un toc més adequat, un picada d’ullet de campanar a campanar, des del campanar de la Institució de les Lletres Catalanes al campanar de la Fundació Jacint Verdaguer, que és un dels que ens cal per mantenir viva la memòria d’una de les obres literàries més fecundes del nostre país. Amb afecte

Oriol Izquierdo| Director ILC (Institució de les Lletres Catalanes)

 

Vols veure tots les nostres propostes?

Fes la teva reserva!

Truca'ns al (+34) 938 122 157 i fes la teva reserva. Alguns paquets dels que s'ofereixen es poden modificar i personalitzar amb petició prèvia.

Contactar

Llibre de visites

Algunes cares conegudes han passat per la Casa Museu Verdaguer i han deixat unes paraules escrites:

Llibre de visites

Turisme literari

Mapa literari català 2.0

Els nostres vídeos